Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

De nieuwe trend: waterbed met houten ombouw

By Jaap Huisman 4 days ago 6 keer bekeken No comments

Hout is al een aantal jaar een grote trend in interieur design. Het is een echte sfeermaker en voegt veel warmte toe aan een ruimte. Een zeer goede keuze dus voor de slaapkamer. Bijvoorbeeld voor een industrieel, natuurlijk of Scandinavisch accent. Een grote nieuwe trend in waterbeddenland is een houten plateau of -ombouw om uw bed. Daarmee creëer u een prachtige blikvanger in uw slaapkamer. In deze blog vertellen we u wat meer over deze trend en hoe u die op simpele wijze kunt toevoegen aan uw slaapkamer.

De 5 belangrijkste voordelen van een waterbed

By Jaap Huisman 4 days ago 6 keer bekeken No comments

Waterbedden maken een grote come back in deze tijd. Veel van de nadelen van het waterbed zijn namelijk opgelost door verbeterde technieken. Ook heeft een waterbed een flink aantal belangrijke voordelen. Het optimale ligcomfort en de verlichting van fysieke klachten maken het waterbed zeer populair. In deze blog leggen we aan u uit wat de belangrijkste voordelen van waterbedden zijn.

Waterbed off trend? Nee hoor, en dit is waarom!

By Jaap Huisman 4 days ago 8 keer bekeken No comments

Het waterbed is weer in opmars. In de jaren 80 was het waterbed hip en sexy. Iedereen wilde toen graag een waterbed in de slaapkamer. Daarna nam deze hype wat af. Maar de laatste jaren is het waterbed weer helemaal on trend. Dat komt doordat het waterbed enorm verbeterd is en de designs steeds mooier worden! Bekijk bijvoorbeeld onze waterbed met boxspring look of onze massief houten waterbedden. En ook de prijzen liggen veel lager. De meeste nadelen zijn daarmee verleden tijd. We vertellen je even waarom het waterbed weer op zijn retour is.

Helpt een waterbed bij rugklachten?

By Jaap Huisman 4 days ago 7 keer bekeken No comments

Iedereen heeft last van zwakkere plekken in zijn of haar lichaam. Sommige mensen hebben last van hun onderrug. Anderen juist weer nek- of heupklachten. Hoe fijn is het dan dat uw bed voor verlichting zorgt van deze klachten? Zeker wanneer u structurele pijnklachten hebt. Een waterbed is in dit geval een zeer goede keuze. Veel artsen en fysiotherapeuten raden een waterbed daarom ook aan bij lage rugpijn of rugklachten. Lees mee wat een waterbed voor u kan betekenen bij fysieke klachten.

Waterbed kopen? Deze dingen moet u weten!

By Jaap Huisman 4 days ago 12 keer bekeken No comments

In de jaren 80 was het waterbed hip en sexy. In die tijd kocht ook vrijwel iedereen een waterbed. Daarna was het een tijdje wat stiller rondom het waterbed. Maar de laatste jaren is het waterbed weer op zijn retour. Dat komt door verbeterde technieken en een lagere prijs. Maar ook door de kwaliteit van uw nachtrust. U slaapt er namelijk heerlijk op. En vaak ervaren mensen met lichamelijke klachten ook verlichting. Denkt u erover om een waterbed te kopen? Zorg er dan voor dat u goed bent voorbereid. In deze blog vertellen wij alles wat u moet weten over een waterbed.

Waterbed in termijnen kopen? Bekijk de mogelijkheden!

By Jaap Huisman 7 days ago 2 keer bekeken No comments

Megadeal waterbedden biedt in Nederland diverse mogelijkheden om waterbedden in termijnen te voldoen. Ook is veilig achteraf betalen via Klarna mogelijk.

Nieuw in de Megadeal collectie: massief houten waterbedden!

By Raymond Heibrink 2 months ago 74 keer bekeken No comments

De Megadeal waterbedden collectie is uitgebreid met maar liefst 15 nieuwe massief houten waterbedden. 

Wat kost een waterbed aan stroom?

By Jaap Huisman 2 months ago 129 keer bekeken No comments

Het stroomverbruik van een waterbed is een belangrijke overweging bij de aanschaf van een waterbed. Waterbedden worden vaak gezien als grote energieverbruikers. Maar is dit waar? In de praktijk valt het energieverbruik van een waterbed wel mee. Zeker de nieuwste softside waterbedden in combinatie met hoogwaardige waterbedverwarming systemen zijn zeer zuinig in het verbruiken van stroom.

Bekijk hieronder wat een waterbed aan stroom kost en wat invloed heeft op het energieverbruik van een waterbed. Daarnaast volgt er nog een goede tip om geld te besparen!

Waterbed verhuizen

By Jaap Huisman 2 months ago 44 keer bekeken No comments

Het verhuizen van een waterbed kan op twee verschillende manieren. U kunt zelf uw waterbed verhuizen of u kunt uw waterbed laten verhuizen door onze waterbeddenspecialisten.

In dit artikel geven wij uitleg hoe u zelf uw waterbed kunt verhuizen. Belangrijk daarbij is dat uw watermatras niet beschadigd raakt en dat deze vacuüm vervoerd wordt. Dit omdat anders de stabilisatielagen beschadigd kunnen raken of kunnen verschuiven.

Waterbed temperatuur zomer en winter

By Jaap Huisman 2 months ago 91 keer bekeken No comments

Een waterbed moet zowel in de zomer als in de winter verwarmd worden. Wanneer de waterbedverwarming uitgeschakeld zou worden, onttrekt het watermatras teveel warmte aan het lichaam.