Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

Waterbed online of in een waterbeddenwinkel kopen?

By Jaap Huisman 19 days ago 76 keer bekeken No comments

Online shoppen doen we allemaal tegenwoordig. En het is natuurlijk ook super snel en eenvoudig. Er is een giga aanbod om uit te kiezen en een parkeerplek zoeken is niet nodig. Ook hoeft u niet urenlang rond te lopen in een overvolle winkel op zaterdag (en dat is natuurlijk sowieso geen aanrader in deze tijd). Maar grotere aankopen doen we toch vaak liever in een winkel. Daar krijgt u deskundig advies en kunt u de producten aanraken en uitproberen. In deze blog zetten we de voor- en nadelen van een waterbeddenwinkel of waterbed webshop even op een rij. Ook vertellen we waar u op moet letten wanneer u een waterbed online koopt.

Wanneer moet u uw waterbed ontluchten?

By Jaap Huisman 26 days ago 45 keer bekeken No comments

Is het nodig om uw waterbed te ontluchten? Jazeker! In uw waterbed ontstaan na verloop van tijd luchtbelletjes. Daardoor ontsnapt er lucht uit het water naar boven. Daar ontstaat dan ruimte en hoort u het water klotsen. Deze lucht in uw waterbed zorgt voor minder slaapcomfort. Ook kunnen er zo sneller algen en bacteriën in het water ontstaan. Daarom is het belangrijk om deze lucht snel weer uit uw waterbed te verwijderen. Dit noemen we ontluchten. Met een speciale ontluchtingspomp kunt u de lucht snel en eenvoudig wegpompen. In deze blog leest u hoe vaak en op welke wijze u dit doet.

Wanneer waterbed bijvullen?

By Jaap Huisman 1 month ago 48 keer bekeken No comments

Moet u uw waterbed af en toe bijvullen? Nee, in principe is dit niet nodig. Maar u kunt uw waterbed wel bijvullen voor meer ligcomfort. Met wat meer of minder water bepaalt u namelijk zelf de hardheid van uw watermatras. Soms kan het echter wel zo zijn dat er na verloop van tijd wat luchtbelletjes naar boven komen. U hoort het water dan klotsen. In dit geval hoeft u het waterbed alleen maar te ontluchten. Wanneer u dit goed doet, dan hoort u het klotsen daarna niet meer. In deze blog leest u alles over het bijvullen van uw waterbed voor meer ligcomfort.

Wat kost een waterbed?

By Jaap Huisman 1 month ago 68 keer bekeken No comments

Wist u dat een waterbed tegenwoordig ongeveer net zo duur is als een goed bed? Veel mensen denken dat een waterbed heel veel geld kost. Maar waterbedden zijn de laatste jaren flink in prijs gedaald. Ook zijn ze qua techniek enorm verbeterd. Het waterbed is daarom weer zeer populair deze dagen. Voor een goede kwaliteit waterbed moet u rekenen op een bedrag tussen de 1.500 en 5.000 euro. Daarnaast gaat een waterbed ook veel langer mee dan een regulier bed. Wanneer u de langere levensduur meerekent, dan is de prijs van een waterbed vergelijkbaar met die van een goede kwaliteit bed. In deze blog vertellen we waar u een goede kwaliteit waterbed aan herkent.

Wanneer is het tijd om uw waterbed te vervangen?

By Jaap Huisman 2 months ago 80 keer bekeken No comments

Een waterbed gaat veel langer mee dan elk ander bed. Maar hoe lang gaat een waterbed nu precies mee? En wanneer kunt u de watermatras of tijk het beste vervangen? Wanneer u dit weet dan kunt u de jaarlijkse kosten berekenen en vergelijkingen maken met andere bedden. Bij goed onderhoud gaat een waterbed gemiddeld wel zo’n 20 tot 25 jaar mee. Veel langer dus dan een gewone matras. Die gaan vaak maar zo rond de 10 jaar mee. In deze blog vertellen we u hoe u kunt herkennen dat uw waterbed of watermatras versleten zijn.

Waterbed bestellen? Dit moet u allemaal weten!

By Jaap Huisman 2 months ago 41 keer bekeken No comments

Gaat u een waterbed bestellen? Dan zit u vast met allerlei uiteenlopende vragen. Het kopen van een waterbed is immers iets complexer dan de aanschaf van een normaal bed of boxspring. Daarom leggen wij u in deze blog u verschillende onderwerpen m.b.t. waterbedden uit. Zo behandelen we wat een waterbed is, wat voor soort waterbedden u kunt bestellen, wat de prijs van een waterbed is en wat de voor- en nadelen van een waterbed zijn.

Waterbed vullen en afstellen

By Jaap Huisman 2 months ago 46 keer bekeken No comments

Om optimaal gebruik te maken van uw waterbed, is het erg belangrijk om het op de juiste manier te vullen en af te stellen. Een niet goed gevuld waterbed kan namelijk zorgen voor een minder fijne ervaring tijdens het slapen. Daarnaast kan een verkeerde slaaphouding ook komen door een niet goed afgesteld bed. Dit kan verschillende lichamelijke klachten, bijvoorbeeld rugpijn tot gevolg hebben. In deze blog leggen we uit hoe u uw waterbed kunt vullen, afstellen en hoe u kunt zien dat uw waterbed bijgevuld of leeggepompt moet worden. Na het lezen van deze blog kunt u heerlijk genieten van een fantastische slaapervaring in uw waterbed!

Waterbed conditioner; een heerlijk fris en schoon waterbed!

By Jaap Huisman 2 months ago 60 keer bekeken No comments

Om zo lang mogelijk gebruik te blijven maken van een waterbed, is het belangrijk om een waterbed goed te onderhouden. Er zijn verschillende producten waarmee u uw waterbed goed kan onderhouden. Eén van die producten is een waterbed conditioner. In deze blog behandelen we alle relevante onderwerpen m.b.t. waterbed conditioner.

Allergisch voor huisstofmijt? Koop een waterbed!

By Jaap Huisman 2 months ago 44 keer bekeken No comments

Er zijn veel mensen allergisch voor huisstofmijt. Maar hoe kunt u de problemen van dit beestje verminderen? In deze blog leggen we dat allemaal duidelijk uit. Ook hebben we het over wat het gebruik van een waterbed tegen de huisstofmijt kan doen. Zo weet u aan het einde van deze blog alles over de huisstofmijt en een huisstofmijtallergie.

Dit zijn de belangrijkste slaapkamer design trends voor 2021!

By Jaap Huisman 2 months ago 118 keer bekeken No comments

De zomer is bijna voorbij en het najaar staat weer voor de deur. En net als de seizoenen veranderen dan ook de trends weer. Misschien tijd voor een kleine restyling van je slaapkamer met wat leuke, nieuwe accenten? Want net als met je kleding is het ook leuk om je inrichting af en toe een nieuwe look & feel te geven. Daarvoor hoef je niet direct je hele slaapkamer opnieuw in te richten. Een paar simpele, kleine details maken al een groot verschil. We geven je even een overzicht van de allernieuwste slaapkamer trends voor 2021.