0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Retourneren

14 dagen retourrecht

Alle waterbed onderdelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. U kunt ons rechtstreeks mailen om een artikel retour te sturen, of u kunt gebruik maken van het  Europese Modelformulier voor herroepingmodel (download link). Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen. Dat kan binnen de eerste 14 dagen. Daarna kunt u het product binnen opnieuw 14 dagen terugsturen, of laten ophalen.

 

100 dagen proefslapen

Alleen bij complete waterbedden bieden wij u de unieke service van 100 dagen proefslapen. Hieraan zijn andere voorwaarden verbonden.

Verzendkosten retourneren

Het retourneren van uw bestelling is natuurlijk ook geheel kosteloos!

 

Terugbetaling

Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping worden terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waar u mee betaald heeft. We betalen u dan het gehele bedrag incl. evt. verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben teruggestuurd.(welk moment eerder valt).

 

Artikel ruilen

Wanneer een artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is.

Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.

 

Retourprocedure pakketten (Onderdelen en onderhoudsproducten)

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier en een retourlabel. Hiermee kunt u kostenloos het product retourneren.

Zo verzendt u een pakket aan ons terug:

  • Verpak het product zorgvuldig - het liefst in de orginele verpakking.
  • Print het retourformulier en de retourlabel en plak deze zichtbaar op het pakket.
  • U kunt uw pakket bij een van de postkantoren afgeven.

 

Retourprocedure complete waterbedden

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Indien u binnen de zichttermijn het waterbed wilt retourneren, zullen wij een afspraak maken met de transporteur om het product bij u op te halen. Hiervoor betaalt u geen kosten. Zorg ervoor dat u een stevige verpakking gebruikt voor het retourzenden. Indien redelijkerwijs mogelijk, gebruik dan de originele verpakking. Na de zichttermijn van 14 dagen bieden wij u alsnog de mogelijkheid het waterbed te retourneren binnen uiterlijk 90 dagen na aankoop. Zie de pagina proefslapen voor meer informatie hierover.

Download herroepingsformulier Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen. Dat kan binnen de eerste 14 dagen. Daarna kunt u het product binnen opnieuw 14 dagen terugsturen, of laten ophalen.