Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

 • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
 • Alle maten één Megadeal prijs*
 • Gratis retourneren*
 • 150 dagen proefslapen*

Retourneren

Hieronder staan de belangrijkste onderwerpen voor retourneren

Retourproces bij losse producten

Alle waterbed onderdelen kunnen binnen 14 dagen (zichttermijn) na ontvangst aan ons geheel kostenloos geretourneerd worden, Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. Indien het beoordelen van de goederen verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Binnen de 'zichttermijn van 14 dagen' kunt u een herroepingsmededeling doen. Daarna heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. Zorg ervoor dat alle artikelen compleet en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking geretourneerd te worden.

Let op!! Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken nemen wij niet retour, Hier gaat het bijvoorbeeld om beddengoed, tijken en overige bedtextiel, Dat zou immers niet prettig zijn voor andere klanten. Ook watermatrassen die zijn gevuld met water kunnen wij niet retour nemen!

Hoe retourneer ik mijn producten?

 1. Stop het product - indien redelijkerwijs mogelijk - terug in de originele verpakking.. Vervolgens plaats je het product in een verzenddoos om te retourneren. Als er labels direct op de verpakking van het product geplakt worden is het product voor ons onverkoopbaar. Doe dit dus nooit!.
 2. Vraag een retourlabel aan via het bovenstaande formulier
 3. Print het retourlabel uit die u via e-mail van onze klantenservice hebt gekregen. Plak het retourlabel op de verzenddoos en voeg het retourformulier in uw verpakking (Niet op de originele verpakking)
 4. Lever het pakket aan bij de dichtstbijzijnde PostNL-Locatie. Het is belangrijk dat je een bewijs van afgifte krijgt.
 5. Je ontvangt een e-mail zodra wij je retourzending hebben ontvangen in ons magazijn.

Terug naar boven

Retourproces bij complete bedden

Wij bieden u de unieke mogelijkheid uw watermatras(sen) binnen 90 dagen na levering om te ruilen of te retourneren. U heeft dus 90 dagen bedenktijd bij ons. Let op! Dit geldt alleen voor watermatras(sen), niet voor de losse bedonderdelen, ledikanten, split bedden, hardboxen, ladenonderbouw, hoofdborden, nachtkasten, verlichting, bedtextiel die Megadeal Waterbedden ook aanbiedt. Het matras moet door een vakkundige monteur van Megadeal Waterbedden gedemonteerd / omgeruild worden. Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Zie de pagina proefslapen voor onze voorwaarden en meer informatie hierover.

Terug naar boven

Terugbetaling

Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping worden terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waar u mee betaald heeft. We betalen u dan het gehele bedrag incl. evt. verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben teruggestuurd.(welk moment eerder valt).

Terug naar boven

Hieronder kunt een gratis retourlabel aanmaken

Retourneren is bij ons gratis als je het op de volgende manier doet:

 1. Vul onderstaand formulier in
 2. Wij keuren de retourmelding
 3. Je ontvangt van ons per e-mail een retourlabel van PostNL

Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Alle op maat gemaakte producten zijn maatwerkartikelen en vallen niet onder het herroepingsrecht. Als u een maatwerkartikel door Megadeal Waterbedden laat produceren dient het artikel door u te worden afgenomen. Maatwerkproducten kunnen niet worden geannuleerd en u heeft geen recht op retournering van de gemaakte kosten. Producten die hier onder vallen zijn alle gestoffeerde onderdelen, op maat gemaakte watermatrassen. Hetzelfde geldt voor gevulde watermatrassen, deze kunnen ook niet geretourneerd worden.

Terug naar boven

Europees modelformulier voor herroeping

"U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht."

Europees modelformulier voor herroeping

Terug naar boven

Retouradres

Industriestraat 9
7091DC, Dinxperlo
Nederland

Terug naar boven