HULP NODIG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR +31 85 - 001 40 50

Retourneren

14 dagen retourrecht


Alle waterbed onderdelen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. U kunt ons rechtstreeks mailen om een artikel retour te sturen, of u kunt gebruik maken van het  Europese Modelformulier voor herroepingmodel (download link). Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen. Dat kan binnen de eerste 14 dagen. Daarna kunt u het product binnen opnieuw 14 dagen terugsturen, of laten ophalen.

U kunt uw bestelling gratis retourneren via het onderstaande formulier

Zichttermijn & retourregels 14 dagen retourrecht


Voor je megadealwaterbedden.nl / be bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

  • Binnen een zichttermijn van 14 dagen
  • De artikelen moeten compleet zijn
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

Let op!! Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken nemen wij niet retour. hieronder vallen gebruikt waterbed textiel, watermatrassen die zijn gevuld met water, geopende waterbed onderhoudsproducten.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?


Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping worden terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waar u mee betaald heeft. We betalen u dan het gehele bedrag incl. evt. verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben teruggestuurd.(welk moment eerder valt).

Kan ik een artikel ruilen?


Wanneer een artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is. Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort.

Retourproces bij complete bedden?


Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Indien u binnen de zichttermijn het waterbed wilt retourneren, zullen wij een afspraak maken met de transporteur om het product bij u op te halen. Hiervoor betaalt u eenmalig € 99,00. Zorg ervoor dat u een stevige verpakking gebruikt voor het retourzenden. Indien redelijkerwijs mogelijk, gebruik dan de originele verpakking. Na de zichttermijn van 14 dagen bieden wij u alsnog de mogelijkheid het waterbed te retourneren binnen uiterlijk 150 dagen na aankoop. Zie de pagina proefslapen voor meer informatie hierover. Download herroepingsformulier Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen. Dat kan binnen de eerste 14 dagen. Daarna kunt u het product binnen opnieuw 14 dagen terugsturen, of laten ophalen