Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50

Waterbedden

Topkwaliteit waterbed kopen voor een bijna ongelooflijk lage prijs? Alle maten waterbedden nu één Megadeal prijs. Binnen 1 - 3 weken gratis geleverd. Kies uit één van de 5 modellen en stel zelf uw waterbed samen. U kunt kiezen uit vele opties zoals een duo systeem, diverse afwerkingen, en het extra duurzame Mesamoll 2 vinyl voor uw watermatras.

5 artikel(en)

 1. Waterbed Original

  Waterbed Original

  Winkelprijs: € 1.699,00

  Alle maten één Megadeal prijs
  € 539,00

  Het Megadeal Original Waterbed lijkt veel op het klassieke Softside waterbed. Dit model is de basis in en van onze gehele collectie. Doordat er bij de productie van dit bed gebruik is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen kan het volledig vrijstaand geplaatst worden.
 2. Waterbed Essential

  Waterbed Essential

  Winkelprijs: € 2.139,00

  Alle maten één Megadeal prijs
  € 639,00

  Wilt u het waterbed in een bestaand bed (ledikant) plaatsen, dan is het Megadeal Essential Waterbed de meest perfecte keus. De foamranden zijn bij dit waterbed gedeeld waardoor het onderste gedeelte in het ledikant zakt en het bovenste deel er boven uit steekt.
 3. Waterbed Split Match

  Waterbed Split Match

  Winkelprijs: € 2.599,00

  Alle maten één Megadeal prijs
  € 789,00

  De gedeelde foamranden zijn een exclusief kenmerk van het Megadeal Split Match waterbed. De foamrand heeft een prettig en comfortabel bovendeel en een solide onderkant. Het hoogwaardige deelbare tijk sluit hier perfect bij aan.
 4. Waterbed Box Design

  Waterbed Box Design

  Winkelprijs: € 3.299,00

  Alle maten één Megadeal prijs
  € 999,00

  Het Megadeal Box Design waterbed is qua uitstraling te vergelijken met een boxspring. Dit model heeft vaste sterke schuimranden om het watermatras. U kunt dit waterbed krijgen in iedere gewenste stijl. U bepaalt zelf de breedte, de hoogte, type bed poten, de stoffering en de kleur.
 5. Waterbed Box Design Split

  Waterbed Box Design Split

  Winkelprijs: € 3.999,00

  Alle maten één Megadeal prijs
  € 1.199,00

  Het Megadeal Box Design Split waterbed is qua uitstraling te vergelijken met een boxspring. Dit model heeft gedeelte schuimranden om het watermatras. Dit zorgt voor nog meer comfort en een luxe uitstraling. U kunt dit waterbed krijgen in iedere gewenste stijl. U bepaalt zelf de breedte, de hoogte, type bed poten, de stoffering en de kleur.

5 artikel(en)

Waarom een waterbed kopen bij MegaDeal Waterbedden?

MegaDeal Waterbedden biedt de beste waterbed deal van Nederland. Wij bieden alle maten aan voor één scherpe MegaDeal prijs. Uniek aan onze webshop is dat wij alle waterbedden uit voorraad leveren. Onnodig lang wachten op uw nieuwe bed behoort zo tot het verleden!

Een waterbed bestellen bij Megadeal kent de volgende voordelen.

 • Alles vanuit voorraad leverbaar
 • Binnen 1 - 3 weken gratis geleverd
 • Gratis retourneren
 • Alle maten dezelfde prijs
 • 5 tot 10 jaar garantie
 • 150 dagen proefslapen
 • Gespreid betalen

MegaDeal Waterbedden is niet alleen heel snel, wij zijn ook goedkoop. Daarbij bieden wij ook nog eens de beste service!

Hoe kan ik mijn waterbed op de juiste manier opbouwen?

Met onze handleiding en 3D film kunt u uw waterbed eenvoudig zelf opbouwen. Desgewenst monteren wij uw nieuwe waterbed en demonteren wij uw oude bed.

Kan ik mijn eigen waterbed samenstellen?

Ja, u kunt met onze waterbedden configurator uw bed geheel naar eigen wens samenstellen. Kies één van de vijf modellen en stel uw waterbed geheel naar uw eigen wensen samen. U vindt alle benodigde informatie onder het informatie icoontje. Desgewenst helpen wij u telefonisch, via onze live chat of via e-mail door het bestelproces. U kunt ook een bezoek brengen aan de Megadeal Waterbedden showroom in Dinxperlo, Nederland.

Welke waterbed modellen zijn te koop in onze online shop?

Wij bieden in de Megadeal Waterbedden shop hoge kwaliteit waterbedden aan tegen een gunstige prijs. Daarbij kunt u kiezen uit 5 verschillende modellen die individueel geheel naar uw wens aangepast kunnen worden.

Original, klassiek softside waterbed

Waterbed Original is een klassiek softside waterbed. Dit is het basismodel uit onze collectie. Waterbed Original is een relatief goedkoop waterbed. Het is mogelijk om dit bed vrijstaand in uw slaapkamer te plaatsen. Standaard zijn onze waterbedden als weer goed uitgerust. Optioneel bieden wij bij onze bedden een upgrade aan zoals een hoofdbord, een duo watermatras, opbergladen, extra stabilisatie, Mesamoll 2 vinyl en diverse andere luxe opties. Het relatief goedkope ‘Waterbed Original’ maakt het mogelijk dat iedereen in een waterbed kan slapen.

Essential, waterbed in bestaand bed

U wilt uw waterbed in een bestaand bed ledikant plaatsen? Dan is Waterbed Essential de beste keuze. De waterbed bodem kan uitgevoerd worden in diverse kleuren en houtmotieven. Waterbed in een bestaand bed plaatsen? Kies dan voor ‘Waterbed Essential’.

Split Match, ons meest verkochte bed

Het split model waterbed is het meest verkochte bed uit onze collectie. Kenmerk van een split match waterbed zijn de gedeelde foamranden. De onderkant is zeer solide terwijl de bovenkant comfortabel is en prettig aanvoelt. De bijgeleverde (deelbare) tijk sluit perfect aan op de foamranden. U kunt het bed makkelijk en snel opmaken door de gedeelde foamranden. De middelste split omranding is leverbaar in 3 kleuren. De bodem is leverbaar in verschillende kleuren en houtmotieven. Het bed is geheel aanpasbaar in de stijl van uw slaapkamer. Niet voor niets is het Split Match waterbed het meest verkochte model!

Box Design, boxspring waterbed

Boxspring waterbed kopen? Dit luxe uitgevoerde waterbed boxspring bed is zeer herkenbaar. Het watermatras wordt omsloten door vaste sterke schuimranden. De bovenzijde van de schuimrand is zacht en zeer comfortabel, waardoor instappen en uitstappen vergemakkelijkt wordt. Het ‘Waterbed Box Design’ bed kunt u geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Afmeting, bedhoogte, bedpoten, kleur en stoffering zijn allemaal individueel aanpasbaar. Kortom, een hoogwaardig waterbed voor een Megadeal prijs!

Box Design Split, boxspring waterbed split model met gedeelde foamrand

Het luxe ‘Box Design Split waterbed’ verenigt het beste uit twee werelden. Met de gedeelde schuimranden van een split waterbed en de looks van een boxspring bed, is dit de meeste luxe uitvoering in onze collectie. Meer comfort en een luxe uitstraling maken dit bed tot één van de beste waterbedden in onze collectie. Optioneel kan dit waterbed onder andere uitgerust worden met een duo watermatras, extra stabilisatie, Mesamoll 2 vinyl, een extra zware tijk, hoofdbord, luxe foamranden en nachtkastjes. Voor de afwerking van dit bed kunt u kiezen uit één van de drie stofkleuren. Wanneer je op zoekt bent naar het meest luxe waterbed dan is ‘Waterbed Box Design Split’ de beste keuze.

Wat is het verschil tussen een hardside en een softside waterbed?

Het verschil tussen een hardside en een softside waterbed zit hem in de foamrand. Een softside waterbed is voorzien van een foamrand welke 14 cm. ruimte in de lengte en breedte inneemt. Deze foamrand zorgt ervoor dat het instappen en uitstappen veel makkelijker gaat. een andere belangrijke functie van de foamrand is het isoleren van het watermatras. Hierdoor gaat wordt er niet onnodig energie verspild. Tegenwoordig worden er hoofdzakelijk softside waterbedden verkocht bij waterbedden winkels en online shops.

Wat kost een waterbed? Prijs en kosten waterbed.

Waterbed kopen voor de beste prijs? Bij Megadeal Waterbedden verkopen wij alleen waterbedden met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer u bij ons een bed gaat bestellen, dan is deze slaapklaar. U kunt het bed eenvoudig zelf monteren. Optioneel is montage en demontage van uw oude bed door ons ook mogelijk.

Standaard zijn onze bedden al zeer compleet en voorzien van hoge kwaliteit materialen. Voor extra luxe en comfort bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor diverse upgrades. De kosten van deze upgrades staan vermeld in de waterbedden configurator.

Waterbed kopen bij een waterbeddenwinkel in de buurt of online?

Online een waterbed kopen is tegenwoordig heel normaal. Door onze grote voorraad en Europese productie, kunnen wij ook nog eens zorgdragen voor een zeer snelle levering van uw nieuwe waterbed. Door gebruik te maken van ons grote servicenetwerk kunnen wij uw nieuwe bed zeer snel leveren en desgewenst monteren. U kunt met een gerust hart online uw waterbed bestellen in onze online shop!

Welke afmetingen zijn er verkrijgbaar?

MegaDeal Waterbedden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Waterbed Original, Essential en het meest verkochte model Split Match zijn verkrijgbaar in de afmetingen 100x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 180x220, 200x200 en 200x220 cm.

De luxe modellen Box design en Box design split zijn te koop in de afmetingen 180x200 en 200x220 cm. Wanneer u andere afmetingen wenst dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

100x200
140x200
160x200
180x200
180x210
180x220
200x200
200x220
Original
x
x
x
x
x
x
x
x
Essential
x
x
x
x
x
x
x
x
Split Match
x
x
x
x
x
x
x
x
Box Design
x
x
Box Design Split
x
x