Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

 • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
 • Alle maten één Megadeal prijs*
 • Gratis retourneren*
 • 150 dagen proefslapen*

Waterbedverwarming Carbon en Keramisch

Waterbed verwarming vervangen? Bekijk hier alle carbon en keramische waterbed verwarming. Een keramische verwarming voor een waterbed is relatief goedkoop in aanschaf. Een carbon verwarmingselement voor uw waterbed vergt een hogere investering maar is tot 20% energiezuiniger. De vertaalt zich terug in lagere energie kosten. Bestel hier uw keramische Delta K en Sigma k waterbedverwarming. Liever een extra energiezuinige carbon waterbedverwarming kopen? Bestel dan onze analoge carbon waterbed verwarming of de digitale carbon IQ digitaal waterbedverwarming.

6 Item(s)

 1. Calesco waterbed verwarming Basic PTC Analoog

  Calesco waterbed verwarming Basic PTC Analoog

  Alle maten dezelfde prijs!
  € 59,95

  Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • Koop 2 voor €55.00 per stuk. en bespaar 9%
 2. Calesco waterbed verwarming Classic PTC Analoog

  Calesco waterbed verwarming Classic PTC Analoog

  Alle maten dezelfde prijs!
  € 69,95

  Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • Koop 2 voor €65.00 per stuk. en bespaar 8%
 3. Delta K Keramische Waterbedverwarming Analoog

  Delta K Keramische Waterbedverwarming Analoog

  Alle maten dezelfde prijs!
  € 75,00

  Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • Koop 2 voor €70.00 per stuk. en bespaar 7%
 4. Sigma K Keramische Waterbedverwarming Analoog

  Sigma K Keramische Waterbedverwarming Analoog

  Alle maten dezelfde prijs!
  € 95,00

  Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • Koop 2 voor €90.00 per stuk. en bespaar 6%
 5. Carbon Waterbedverwarming Classic Analoog

  Carbon Waterbedverwarming Classic Analoog

  Alle maten dezelfde prijs!
  € 149,00

  Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • Koop 2 voor €125.00 per stuk. en bespaar 17%
 6. Carbon Waterbedverwarming IQ Digitaal

  Carbon Waterbedverwarming IQ Digitaal

  Alle maten dezelfde prijs!
  € 179,00

  Geschikt voor elk merk en model waterbed
  • Koop 2 voor €150.00 per stuk. en bespaar 17%

6 Item(s)

Hoe kan ik mijn waterbed verwarming vervangen?

Is uw waterbed verwarming stuk? Het vervangen van uw waterbed verwarming is een lastige klus. U moet namelijk eerst uw waterbed leegpompen. Wanneer u toe bent aan het vervangen van uw watermatras dan kan het raadzaam zijn om ook direct de waterbed verwarming te vernieuwen. Hierdoor loopt u minder risico dat het verwarmingselement van uw waterbed eventueel na een jaar of 2 jaar alsnog vervangen moet worden.

Welke types verwarmingselementen verkopen jullie?

Wij verkopen keramische en carbon verwarmingselementen voor uw waterbed. Verwarmingselementen van caron en keramiek zijn beide uitstekend geschikt voor het verwarmen van waterbedden. Toch zijn er ook verschillen.

Keramische waterbedverwarming

Een keramische waterbed verwarming is een traditioneel en bewezen technologie. Het is een energiezuinig systeem en dit type waterbed verwarming is relatief goedkoop in de aanschaf. De onderzijde van het element is geïsoleerd zodat de warmteoverdracht aan de bovenzijde optimaal verloopt

U kunt bij ons 2 modellen keramische waterbedverwarming kopen, de Delta-K en de Sigma K.

Delta-K

De Delta-K is ons goedkoopste model. Dit model wordt standaard meegeleverd met onze waterbedden. Het is een goede kwaliteit waterbedverwarming. Ten opzichte van de Sigma K zijn er wel verschillen. Zo heeft dit model geen afkoppelbare thermostaat. Dit kan lastig zijn wanneer deze vervangen moet worden. Dit model geen temperatuur indicatielampje. Het temperatuurbereik is 24°C tot 32°C. De Delta-K is een goede kwaliteit waterbedverwarming voor een aantrekkelijke prijs.

Sigma K

De Sigma K is ons meest luxe uitgevoerde keramische verwarming. Dit model heeft wel een afkoppelbare thermostaat. Dit is handig wanneer deze kapot gaat en vervangen moet worden. Het leegpompen van uw waterbed is dan niet nodig. Ook is de Sigma K voorzien van een temperatuurlampje. Het temperatuurbereik is 24°C tot 36°C. Kortom een zeer degelijke waterbedverwarming zonder verdere opsmuk!

Carbon waterbedverwarming

De laatste jaren zijn carbon waterbed verwarmingselementen sterk in opkomst. Uniek aan deze technologie is dat de carbon verwarmingselementen zeer dun uitgevoerd zijn. Het grote oppervlak maakt dat de warmteoverdracht optimaal is. Het systeem is tot 20% energiezuiniger ten opzichte van traditionele systemen. De temperatuur wordt constant gemonitord en zo nodig wordt het systeem voor slechts een korte tijd ingeschakeld.

Verder is het duurste model de ‘Carbon Digital IQ’ voorzien van een netvrijschakeling. Hierdoor wordt het systeem geheel spanningsloos. Dit betekent dat de toch al zeer lage stralingsniveaus tot 0 worden gereduceerd. Benieuwd naar deze carbon waterbed verwarming? Test het zelf en bestel online een carbon verwarmingselement.

U kunt bij ons kiezen uit 2 modellen carbon verwarmingselementen de Carbon Classic en de iets duurdere maar zeer geavanceerde Carbon Digital van het merk Carbon Heater.

Carbon Classic

De Carbon Classic van Carbon Heater® is het zeer geavanceerde basismodel. Dit systeem is analoog uitgevoerd. Het temperatuurbereik van dit model is 25°C tot 35°C. Deze temperatuur is instelbaar in stappen van 0,33 °C.

Carbon Digital

De Carbon Digital is het meest luxe uitgevoerde model van Carbon Heater® in ons assortiment. Het systeem is voorzien van een verlichte digitale display met diverse functies zoals een klok en een onderhoudsherinnering functie voor uw watermatras. Uniek aan dit systeem is dat het door de netvrijschakeling stroomloos is wanneer het systeem niet ingeschakeld is voor het verwarmen van uw waterbed. Het temperatuurbereik ligt iets hoger met 24°C tot 36°C. De temperatuur is zeer nauwkeurig instelbaar in stappen van 0,1.°C.

Vragen over onze waterbed verwarmingssystemen?

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie.Wanneer u advies wenst kunt u contact met ons opnemen via onze chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder met het online bestellen van uw nieuwe waterbedverwarming.