Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*

Waterbed Showroom

Bezoek onze waterbedden showroom

showroom Megadeal

Megadeal Waterbedden verkoopt voornamelijk via de webshop. Het grote voordeel hiervan is dat onze klanten op elk gewenst moment hun waterbedden en waterbed onderdelen kunnen inkopen. Met vele duizenden bezoekers per maand is onze website dé one stop shop voor de waterbedden slapers. Maar wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te bezoeken. Eén van onze waterbedspecialisten helpt u dan graag verder onder het genot van een lekker bakje koffie.

Kom proef liggen

Test onze modellen en ervaar de kwaliteit van Megadeal Waterbedden. Alle mogelijkheden staan opgesteld in onze ruime showroom in Dinxperlo. U kunt hier alle waterbed stabilisaties testen en samen met de waterbedspecialist uw droomwaterbed samenstellen. Onze waterbedspecialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring!

Brandstofkostenvergoeding

Wij waarderen uw bezoek aan onze showroom in Dinxperlo enorm. Wij ontvangen klanten vanuit heel Nederland, België en Duisland voor het beste waterbed advies. Een bezoek aan Dinxperlo mag geen drempel vormen en daarom vergoeden wij bij aankoop van een waterbed uw brandstofkosten. U krijgt de brandstofkosten vergoed bij aankoop van een bed v.a. 1.000,-. De vergoeding bedraagt een vast tarief per kilometer en wordt verrekend op het aankoopbedrag

Plan een afspraak in

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Vul in onderstaand formulier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Eén van onze waterbedspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd achter.

2. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 40 50 (gratis).

* Verplichte velden

Bezoektijden showroom
Maandag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Woensdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Donderdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur (avond op afspraak)
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Feestdagen Gesloten

Adres Showroom:

Megadeal Waterbedden
Industriestraat 9, 7091DC
Dinxperlo, Nederland

 

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.