Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

Over ons

Missie

Verwachtingen overtreffen

Bij Mega Deal willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een online formule die verder gaat. Een online waterbeddenwinkel die álles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maken wij van Mega Deal klanten echte Mega Deal fans.

 

Verder gaan waar anderen stoppen

Vanuit de overtuiging dat het altijd beter, anders en goedkoper kan, hebben wij de drive om iedere dag het onmogelijke mogelijk te maken. Door verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwen wij continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze winnaarsmentaliteit en continue focus op de klant, willen wij succesvol zijn in ieder marktgebied waarin we actief zijn.

 

Gegarandeerd meer dan tevreden online winkelen

Mega Deal doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt voor en rond om het waterbed, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook!

 

Tevreden klanten

Groot qua volume, betrouwbaarheid en kwaliteit

Wij streven naar een ultrasnelle en foutloze orderverwerking. Onze medewerkers gebruiken daarvoor de modernste processen en technieken. 

 

Krachtenbundeling, één succesformule

We bieden al onze producten uitsluitend aan via het internet. Het grote voordeel hiervan is, dat onze klanten op elk gewenst moment hun waterbedden en waterbed onderdelen inkopen kunnen doen. Met vele duizenden bezoekers per maand is onze website dé one stop shop voor de waterbedden slapers.