Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*

Waterbed service

Bij Megadeal Waterbedden vinden wij service erg belangrijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te helpen tijdens de montage, demontage, het verplaatsen of afvoeren van een waterbed.

Waterbed en losse onderdelen verhuizen

Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig bij het vervoeren van uw waterbed? Dan staat Megadeal Waterbedden voor u klaar! Voor deze service rekent Megadeal Waterbedden €319,- indien het niet langer dan vijftien minuten rijden is. Is het langer dan vijftien minuten rijden? Dan betaalt u een kleine meerprijs. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wil u dat Megadeal Waterbedden ook helpt tijdens het vervoeren van losse onderdelen? Geen probleem, dit kan al voor een meerprijs van €35,- (alleen mogelijk inclusief verhuizing). Tot losse onderdelen behoren onder andere: een voetenbord, nachtkasten, ladenblok en dekenkist.

Waterbed montage en demontage

De montage en demontage van een waterbed is goed zelf te doen. Maar wil u dit liever uitbesteden aan vakkundige waterbed monteurs? Dan staat Megadeal Waterbedden graag voor u klaar. De montage van een waterbed kost €99,- en de montage en demontage €159,-.

Retour nemen oude matrassen of compleet (water)bed

Koopt u een nieuw waterbed bij Megadeal Waterbedden en wil u dat wij de oude matrassen en/of (water)bed retour nemen? Dan betaalt u een meerprijs van €150,- voor alleen de matrassen of €250,- voor een compleet (water)bed. Laat u volledig ontzorgen door de waterbed service van Megadeal Waterbedden!


Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 40 50 of vul onderstaand contactformulier in.

* Verplichte velden

Waterbed service
Omschrijving Prijs
Waterbed verhuizen (meerprijs indien het langer dan 15 minuten rijden is) €319,- 
Losse onderdelen meeverhuizen (voetenbord, nachtkasten en ladenblok) €35,-
Waterbed montage €99,-
Montage en demontage €159,-
Matrassen retour nemen €150,-
Compleet (water)bed retour nemen €250,-