Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

juni 2021

Nieuw in de Megadeal collectie: massief houten waterbedden!

By Raymond Heibrink 3 years ago 2280 keer bekeken No comments

De Megadeal waterbedden collectie is uitgebreid met maar liefst 15 nieuwe massief houten waterbedden. 

Wat kost een waterbed aan stroom?

By Jaap Huisman 3 years ago 15465 keer bekeken No comments

Het stroomverbruik van een waterbed is een belangrijke overweging bij de aanschaf van een waterbed. Waterbedden worden vaak gezien als grote energieverbruikers. Maar is dit waar? In de praktijk valt het energieverbruik van een waterbed wel mee. Zeker de nieuwste softside waterbedden in combinatie met hoogwaardige waterbedverwarming systemen zijn zeer zuinig in het verbruiken van stroom.

Bekijk hieronder wat een waterbed aan stroom kost en wat invloed heeft op het energieverbruik van een waterbed. Daarnaast volgt er nog een goede tip om geld te besparen!

Waterbed verhuizen

By Jaap Huisman 3 years ago 3661 keer bekeken No comments

Het verhuizen van een waterbed kan op twee verschillende manieren. U kunt zelf uw waterbed verhuizen of u kunt uw waterbed laten verhuizen door onze waterbeddenspecialisten.

In dit artikel geven wij uitleg hoe u zelf uw waterbed kunt verhuizen. Belangrijk daarbij is dat uw watermatras niet beschadigd raakt en dat deze vacuüm vervoerd wordt. Dit omdat anders de stabilisatielagen beschadigd kunnen raken of kunnen verschuiven.

Waterbed temperatuur zomer en winter

By Jaap Huisman 3 years ago 10151 keer bekeken No comments

Een waterbed moet zowel in de zomer als in de winter verwarmd worden. Wanneer de waterbedverwarming uitgeschakeld zou worden, onttrekt het watermatras teveel warmte aan het lichaam.

Waterbed kopen? Selecteer het beste waterbed met onze keuzehulp!

By Jaap Huisman 3 years ago 3950 keer bekeken No comments

Waterbedden zijn ook binnen Europa nog steeds zeer populair. In landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland slapen veel mensen nog steeds op een waterbed. Een waterbed matras kent ten opzichte van een standaard matras diverse voordelen. Met behulp van deze keuzehulp selecteert u het beste waterbed voor uw slaapkamer!