Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

Montage

Uw waterbed zelf monteren of laten installeren?

Gaat u het waterbed zelf monteren? De montage van het waterbed is namelijk zeer goed zelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket. Op onze website staan diverse handleidingen en instructie videos zodat u stap voor stap het zelf kunt monteren tot een compleet waterbed. Wanneer u de montage liever overlaat aan onze vakbekwame monteurs dan heeft u de keuze uit twee opties:

Complete waterbedden laten monteren door vakbekwame monteurs (€79,-)

Wij kunnen voor een bedrag van slechts €79,- de waterbed montage verzorgen. Onze ervaren monteurs hebben een ruime kennis en kunde op het gebied van het monteren van waterbedden. Kiest u bij het bestellen voor montage? Dan kan dit al binnen 5 tot 10 werkdagen na aankoop. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor het maken van een montage afspraak.

Watermatrassen laten monteren door vakbekwame monteurs (€99,-)

Wij kunnen voor een bedrag van slechts €79,- de watermatrassen montage verzorgen. Onze ervaren monteurs hebben een ruime kennis en kunde op het gebied van het monteren van watermatrassen. Kiest u bij het bestellen voor montage? Dan kan dit al binnen 5 tot 10 werkdagen na aankoop. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor het maken van een montage afspraak.

Demontage & montage door vakbekwame monteurs (€159,-)

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aankoop van een waterbed. Naast het monteren van uw nieuwe waterbed kunnen wij ook zorgdragen voor de demontage van het oude bed. De kosten bedragen hiervoor slechts €159,- voor het demonteren en monteren. Levering en montage kan al binnen 5 tot 10 werkdagen na aankoop. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor het maken van een montage/demontage afspraak.