Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

  • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Alle maten één Megadeal prijs*
  • Gratis retourneren*
  • 150 dagen proefslapen*
Swipe to the left

Waterbed in termijnen kopen? Bekijk de mogelijkheden!

Waterbed in termijnen kopen? Bekijk de mogelijkheden!
By Jaap Huisman 3 years ago 1124 keer bekeken No comments

Waterbed in termijnen kopen? Megadeal biedt in Nederland de mogelijkheid om uw waterbed in termijnen te betalen. Hierbij werken wij samen met diverse partners. Per betaalmethode zijn er specifieke (acceptatie)voorwaarden en kosten. Meestal wordt er een toeslag berekend van 2% op uw aankoop. Lees alles hierover op onze pagina met betaalmogelijkheden. In deze blog over betalen in termijnen informeren wij u graag over de verschillende betaalmethoden.

Waterbed in termijnen kopen of achteraf met Klarna betalen?

Klarna is een veilig en populaire betaalmethode. Met de kopersbescherming die Klarna biedt bent u zeker van uw online aankoop. Is er iets niet goed met uw aankoop? Klarna geeft extra zekerheid bij online aankopen. Verder kunt u uw aankoop zoals een waterbed achteraf betalen of in termijnen betalen.

Klarna: achteraf betalen en in termijnen betalen

Met Klarna kunt u uw waterbed veilig achteraf betalen. Na levering dient u binnen 14 dagen uw factuur te voldoen aan Klarna.

Creditclick: Achteraf uw waterbed (accessoires) in termijnen betalen

Voor inwoners van Nederland bieden wij de mogelijkheid om voor bedragen tussen de €250,- en €1000,-. gebruik te maken van Creditclick. Hier zijn kosten aan verbonden. Lees hierover meer op onze betaalpagina.

Waterbed in termijn kopen?

Waterbed kopen en achteraf betalen? Via betaalproviders zoals Creditclick, In3 en Klarna kunt u een nieuwe watermatras of waterbed eenvoudig in termijnen betalen. Lees altijd goed de voorwaarden en houd rekening met eventuele extra kosten.