Hulp nodig? Wij staan voor u klaar +31 85 - 001 40 50 of Whatsapp ons

 • Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
 • Alle maten één Megadeal prijs*
 • Gratis retourneren*
 • 150 dagen proefslapen*

Dekbedden

Dekbed kopen? Wij hebben diverse kwalitatief goede dekbedden in ons assortiment! Je kunt kiezen uit een eenpersoons dekbed of tweepersoons dekbed in allerlei verschillende afmetingen. Ook hebben we dekbedden in verschillende materialen voor de verschillende seizoenen. Slaap heerlijk verkoelend onder ons zomerdekbed of lekker warm onder een 4 seizoenen dekbed. Voor alle dekbedden hebben we bijpassende dekbedovertrekken, welke eveneens verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende afmetingen en materialen. Als je op werkdagen voor 20.00 uur bestelt, slaap je de volgende dag al onder je nieuwe en fijne beddengoed!

6 Item(s)

 1. Dekbed 4-seizoenen microvezel

  Dekbed 4-seizoenen microvezel

  Megadeal vanaf prijs
  € 49,95

  • Gunstig geprijsd
  • Antiallergisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 4-seizoenen dekbed
 2. Dekbed all season microvezel

  Dekbed all season microvezel

  Megadeal vanaf prijs
  € 39,95

  • All season dekbed (één geheel)
  • Gunstig geprijsd
  • Antiallergisch
  • Onderhoudsvriendelijk
 3. Dekbed zomer microvezel

  Dekbed zomer microvezel

  Megadeal vanaf prijs
  € 29,95

  • Zomer dekbed
  • Gunstig geprijsd
  • Antiallergisch
  • Onderhoudsvriendelijk
 4. Thermocool dekbed

  Thermocool dekbed

  Megadeal vanaf prijs
  € 149,00

  • Temperatuur regulerend
  • Koele en warme zijde
  • Antiallergisch
  • Luxe dekbed
 5. Dekbed bolletjes 4-seizoenen

  Dekbed bolletjes 4-seizoenen

  Megadeal vanaf prijs
  € 129,00

  • Heerlijk zacht
  • Wasbaar en trommeldrogen
  • Anti-allergeen
  • Met healthguard® finish
 6. Dekbed dons 4-seizoenen

  Dekbed dons 4-seizoenen

  Megadeal vanaf prijs
  € 199,00

  • Heerlijk zacht
  • 90% clusterdons
  • Verantwoord geproduceerd dons
  • Met healthguard® finish

6 Item(s)

Dekbed maten

Alle dekbedden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in de meest gebruikelijke maatvoeringen. We hebben eenpersoons dekbedden en tweepersoonsdekbedden verkrijgbaar als zowel zomerdekbed als winterdekbed. De meest gebruikelijke dekbed maten zijn de dekbed 135x200, dekbed 140x220, dekbed 155x220, dekbed 200x220 en dekbed 240x220.

1 persoons dekbed

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende 1 persoons dekbed afmetingen. Kies uit een dekbed 135x200, dekbed 140x220 of dekbed 155x220. Alle eenpersoons dekbedden kun je bestellen als 4 seizoenen dekbed, all season dekbed én zomerdekbed. Deze eenpersoons dekbed afmetingen zijn de meest gebruikelijke afmetingen en daarom geschikt voor alle bedden.

2 persoons dekbed

Ook de tweepersoons dekbedden van MegaDeal Waterbedden zijn verkrijgbaar in verschillende 2 persoons dekbed afmetingen. Kies voor een dekbed 200x220 of dekbed 240x220. Onze tweepersoons dekbedden zijn te verkrijgen als all season dekbed, 4 seizoenen dekbed én zomerdekbed. Deze tweepersoons dekbed afmetingen zijn de meest gebruikelijke afmetingen en daarom geschikt voor alle bedden.

Dekbedden 4 seizoenen

Wij hebben dekbedden voor alle seizoenen! Of je nou een zomerdekbed of winterdekbed zoekt, een apart dekbed voor elke seizoen of dekbed voor elk seizoen, alles is mogelijk bij MegaDeal Waterbedden!

4 seizoenen dekbed

In de zomer is een winterdekbed al gauw te warm en in de winter is een zomerdekbed te koud. Een 4 seizoenen dekbed is dé oplossing voor dit probleem! Maar wat is een 4 seizoenen dekbed nou precies? Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee delen die apart van elkaar gebruikt kunnen worden, namelijk een zomerdekbed en lente-/herfstdekbed. Samen vormen deze delen een lekker warm en aangenaam winterdekbed. Zodoende heb je een dekbed die geschikt is voor alle seizoenen!

Zomerdekbed

Een zomerdekbed is een licht en luchtig dekbed dat speciaal is gemaakt voor de warme zomermaanden. Een zomerdekbed heeft de laagst mogelijke warmteklasse en is dunner dan andere dekbedden. Bovendien ventileert de vulling van een zomerdekbed zeer goed en is het sterk vochtabsorberend. Dankzij deze eigenschappen heeft een zomerdekbed een verkoelend effect en is het perfect voor de warme zomerdagen! Het fijnste zomerdekbed is het microvezel zomerdekbed.

Winterdekbed

Een winterdekbed is een warm en dik dekbed en geschikt voor de koude wintermaanden. Wanneer je het snel koud hebt in bed kun je vanaf de maanden oktober en november al behoefte hebben aan een winterdekbed. Meestal wordt een winterdekbed gebruikt vanaf december tot en met februari. Het warmste winterdekbed is het 4 seizoenen donzen dekbed.

All season dekbed

Een all season dekbed is één dekbed en bestaat in tegenstelling tot een 4 seizoenen dekbed niet uit twee delen. Maar wat is dan het verschil tussen een all season en 4 seizoenen dekbed van MegaDeal Waterbedden? Een all season dekbed bestaat uit één deel en is geschikt voor mensen die liever geen twee dekbedden op elkaar gebruiken in de winter. Let wel: een all season dekbed wordt door mensen die het snel warm hebben in bed als te warm ervaren voor in de zomer.

Goedkope dekbedden

MegaDeal Waterbedden heeft verschillende goedkope dekbedden in het assortiment! Ons microvezel zomerdekbed is al verkrijgbaar vanaf €29,95 en ideaal voor de warme zomerdagen. Een microvezel dekbed is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en behoudt lang zijn kleur. Tevens neemt het geen vocht op en is het uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen. Een ander goedkoop dekbed is het all season microvezel dekbed en al verkrijgbaar vanaf €39,95. Dit dekbed is verkrijgbaar in alle gebruikelijke eenpersoons en tweepersoons dekbed afmetingen en is ook nog eens antiallergisch en daarmee geschikt voor mensen die last hebben van een allergie. Ondanks de gunstige prijzen van de dekbedden zijn ze van zeer hoogwaardige kwaliteit. We doen namelijk geen concessies op kwaliteit. Een goedkoop dekbed van MegaDeal Waterbedden is daarom van dezelfde goede kwaliteit als een luxe dekbed. Je profiteert dus van een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding!

Luxe dekbedden

Naast de verschillende goedkope dekbedden, hebben we ook luxe dekbedden in ons assortiment! Ons 4 seizoenen dekbed bolletjes is verkrijgbaar vanaf €129,- en gemaakt van nanobolletjes. Dit is een synthetische luchtdoorlatende holle vezel, ook wel bekend als microvezel. Met dit type dekbed profiteer je van een heerlijk zacht comfort en heb je de praktische eigenschappen van microvezel (wasbaar en trommeldrogen).

Een ander luxe dekbed is het dekbed outlast. Dit luxe dekbed bevat thermoculen die overtollige warmte absorberen, vasthouden en afgeven bij lagere temperaturen, waardoor er een constant slaapklimaat wordt gecreëerd. Met dit dekbed kun je zelf bepalen of je warm of koel wil slapen.

Het meest luxe dekbed uit ons assortiment is het 4 seizoenen dekbed dons en is gemaakt van 90% clusterdons en 10% kleine veertjes. Het hoge percentage dons zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk zacht aanvoelt. Bovendien heeft een donzen dekbed uitstekende vochtopnemende en vochtregulerende eigenschappen en houdt het lichaamswarmte goed vast, waardoor het altijd lekker warm is in bed. Het luxe donzen dekbed bestaat uit een zomerdeel en lente-/herfstdeel.